Friday, December 5, 2008

Apa lagi alasan kita?

Berikut adalah maklumat yg (agak) terkini daripada sebuah syarikat herba milik muslim 100%. Kewujudan Syarikat ini (bagi saya) merupakan alternatif untuk kita selaku umat Islam untuk memboikot barang-barang Yahudi, dan syubhah.
Pandangan peribadi saya, saya tidak ada 'point' untuk ragu-ragu dengan produk keluaran syarikat ini. Mungkin juga ini satu-satunya sumbangan kerdil saya terhadap Islam : membantu Muslim memonopoli ekonomi, menunaikan fardhu kifayah.


apa pula fikiran anda?


RADIX KOKO

Radix koko ternyata lebih sedap daripada produk koko yang lain,itulah sebahagian komentar yang saya terima dari pengguna.Mungkin perlu saya jelaskan bahawa radix koko telah dimasukan ekstrak tunas barli yang mula bercambah.Kalau anda pernah melihat taugeh daripada kacang hijau tentu anda akan faham tentang tunas yang baru bercambah pada biji barli.Oleh sebab itu rasanya bagitu lemak dan berhasiat.

Koko memang terkenal untuk afrodisiak namun bagitu Radix koko HPA ekstrak barli mempunyai kesan serat yang tinggi untuk berfungsi sebagai pelawas dan koko sendiri boleh mendatangkan ketenangan pada penggunanya.

Oleh sebab itulah radix koko dijangka akan mendapat tempat dipasaran terbuka secara meluas InsyaAllah.


sumber:

Inilah Jalan Kami

3 comments:

Anonymous said...

bagitu=begitu..
do check spelling..
hehe..

Saidina Ali said...

tks boss.. ;-)

Anonymous said...

wlcme big bro..
hehe..